ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΕΠΙΘΕΣΗ 48ΧΡΟΝΗΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟΝ 58ΧΡΟΝΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Του έριξα βενζίνη, όμως δεν του πέταξα αναπτήρα, εκείνη την ώρα κάπνιζε ίσως γι’ αυτό ξέσπασε η φωτιά. Μόλις αντιλήφθηκα ότι καιγόταν έτρεξα για να σβήσω τη φωτιά και τον κάλυψα με ένα χαρτόκουτο»,ανέφερε χαρακτηριστικά η 48χρονη σύζυγος του 58χρονου,που τον περιέλουσε με βενζίνη και τον έβαλε φωτιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην ταβέρνα που διατηρου΄σε το ζευγάρι στην Μυτιλήνη.Η 48χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε κανονικά στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού star και τον πατέρα της 48χρονης,η κατηγορουμένη βίωνε συνθήκες κακοποιητικές από τον σύζυγό της και γι΄αυτό πήρε τα ηνία στα χέρια.

«Η κόρη μου μετάνιωσε, μου είπε “δεν έπρεπε πατέρα να το κάνω αυτό το πράγμα”. Την χτυπούσε άσχημα. Της είπα “γιατί δεν έλεγες ότι σε χτυπούσε;”.“Πατέρα, δε σου έλεγα τίποτα για να μην τον χτυπήσεις,μην τον σκοτώσεις» ανέφερε ο πατέρας της κατηγορουμένης.

Σύμφωνα με ε΄γκυρες πληροφορίες, η 48χρονη κατά την διαδικασία της απολογίας της κατέρρευσε και χρειάστηκε να τις γίνει ψυχιατρική εκτίμηση.Η ΄ίδια φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα,αφού έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμακα,μαζί με αλκοόλ.

Η γυναίκα φέρεται να έχασε τα 2 από τα τρία παιδιά.Ωστόσο ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης μας,αφού φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο